×

Change Language

FI
×
×

Hautauspalvelut

Hautaustoimisto Länsivuori tarjoaa kattavat hautauspalvelut

Arkut ja uurnat, Hautakivet

Toimistollamme voitte tutustua laadukkaaseen, kotimaiseen ja ekologiseen arkku- ja uurnavalikoimaamme. Kestävät ja ajattomat hautakivet saatte myös kauttamme.

Halutessanne voitte tutustua etukäteen tuotteisiin valmistajien kotisivuilla.

SHT-Tukku Oy

Kaavin kivi Oy

Vainajan kuljetus ja kuljetuspalvelut

Hoidamme kuljetukset kotimaassa sekä ulkomailla. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki ulkomaankuljetukseen tarvittavat luvat. Kuljetuksen yhteydessä puemme vainajan. Halutessanne voitte olla mukana tässä tilaisuudessa.

Kukka- ja surusidonta

Liikkeestämme löydätte kukkakuvaston, jonka erilaisista kukkalaitteista on helppo valita omansa. Ammattisitojamme opastuksella voitte myös suunnitella persoonallisen ja näyttävän kukkalaitteen tarpeisiinne. Voit tilata kukat sähköpostilla, soittamalla tai asioimalla liikkeessämme. Sähköpostilla tilatessa on hyvä varmistaa, että tilaus on saapunut meille. Lähetämme paluuviestin sähköpostitilaukseenne.

Muistotilaisuus ja pitopalvelu

Autamme Teitä muistotilaisuuden järjestämisessä. Teemme tarvittaessa tilavarauksen ja kauttamme saatte myös erilaisia ohjelmansuorittajia. Oma pitopalvelumme hoitaa tilan koristelun, tarjoilun sekä ruuanvalmistuksen. Voitte valita mieleisenne kahvi- tai ruokatarjoilun valmiista menuvaihtoehdoistamme tai voimme yhdessä suunnitella Teille sopivan tarjoiluvaihtoehdon.

Hautakivet ja kaiverrukset

Tervetuloa tutustumaan liikkeessämme oleviin Kaavin kiven hautakivimalleihin. Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten kivivalmistajien kanssa. Toimistollamme on käytössä hautakivien suunnitteluohjelma, jolla saamme lähes autenttisen kuvan haluamastanne kivestä sekä myös tulostettua paperille hyvin tarkan luonnoksen hautakivestä. Kauttamme saatte myös kaiverruspalvelun sekä entisen kiven kunnostuksen. Suunnittelemme hautakivimalleja mieltymystenne ja tarpeidenne mukaan. Varaamalla ajan hautakiven suunniteluun voimme palvella Teitä paremmin.

Ennakkosopimukset

Hautajaisjärjestelyistä voi sopia myös etukäteen. Toimistollamme voitte tehdä kirjallisen ennakkosopimuksen haluamistanne järjestelyistä joko ohjeistavana omaisille tai valmiiksi pankkiin talletettuna. Ennakkosopimuksen voi joko täyttää toimistolla paikan päällä tai voimme lähettää sen Teille postitse.

Perunkirjoituspalvelu

Kauttamme saat myös perunkirjoituspalvelut.

Perunkirjoitus täytyy toimittaa jokaisen Suomessa asuneen henkilön kuoleman jälkeen. Toimitusvelvollisuus on sillä kuolinpesän osakkaalla, jonka hoidossa vainajan jäämistö on. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Tähän voi hakea jatkoaikaa verotoimistosta.

Hauta- ja puistotoimisto

Tutustu Hauta- ja puistotoimiston palveluihin.

Jätä järjestelyt meidän hoidettavaksemme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Teitä kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa yksilöllisesti ja kiireettä.