Länsivuoren Hautaushuolto

Hautauspalvelut

Länsivuoren Hautaushuolto Ky tarjoaa kattavat hautauspalvelut, joihin voit tutustua tarkemmin alla.

Arkut ja uurnat

Toimistollamme voitte tutustua laadukkaaseen arkku- ja uurnavalikoimaamme. Myymme kotimaassa valmistettuja arkkuja ja uurnia. Tarvittaessa saatte meiltä arkkuvalmistajamme verkkosivujen käyttäjätunnuksen, jolla pääsette tutustumaan laajempaan arkkuvalikoimaan.

SHT-Tukku Oy
Kaavin kivi Oy

Vainajan kuljetus ja kuljetuspalvelut

Hoidamme kuljetukset kotimaassa sekä ulkomailla. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki ulkomaankuljetukseen tarvittavat luvat. Kuljetuksen yhteydessä puemme vainajan. Halutessanne voitte olla mukana tässä tilaisuudessa.

Kukka- ja surusidonta

Liikkeestämme löydätte kukkakuvaston, jonka erilaisista kukkalaitteista on helppo valita omansa. Ammattisitojamme opastuksella voitte myös suunnitella persoonallisen ja näyttävän kukkalaitteen tarpeisiinne.

- Kukkalaitteet, kimput ja seppeleet
- Arkkulaitteet

Muistotilaisuus ja pitopalvelu

Autamme Teitä muistotilaisuuden järjestämisessä. Teemme tarvittaessa tilavarauksen ja kauttamme saatte myös erilaisia ohjelmansuorittajia. Oma pitopalvelumme hoitaa tilan koristelun, tarjoilun sekä ruuanvalmistuksen. Voitte valita mieleisenne kahvi- tai ruokatarjoilun valmiista menuvaihtoehdoistamme tai voimme yhdessä suunnitella Teille sopivan tarjoiluvaihtoehdon.

Hautakivet ja kaiverrukset

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten kivivalmistajien kanssa. Toimistollamme on käytössä hautakivien suunnitteluohjelma, jolla saamme lähes autenttisen kuvan haluamastanne kivestä. Kauttamme saatte myös kaiverruspalvelun sekä entisen kiven kunnostuksen.

Ennakkosopimukset

Hautajaisjärjestelyistä voi sopia myös etukäteen. Toimistollamme voitte tehdä kirjallisen ennakkosopimuksen haluamistanne järjestelyistä joko ohjeistavana omaisille tai valmiiksi pankkiin talletettuna. Ennakkosopimuksen voi joko täyttää toimistolla paikan päällä tai voimme lähettää sen Teille postitse.

Perunkirjoituspalvelu

Kauttamme saat myös perunkirjoituspalvelut.

Perunkirjoitus täytyy toimittaa jokaisen Suomessa asuneen henkilön kuoleman jälkeen. Toimitusvelvollisuus on sillä kuolinpesän osakkaalla, jonka hoidossa vainajan jäämistö on. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Tähän voi hakea jatkoaikaa verotoimistosta.

Hauta- ja puistotoimisto

Tutustu Hauta- ja puistotoimiston palveluihin.

Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme.